Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Stats has a deprecated constructor in /home/glycozal/glykozi.com/lang/transcontrol.php on line 588
Το Glycozal είναι σχεδιασμένο να περιέχει ΔΕΚΑ φυσικά συστατικά που συνεργάζονται για να υποστηρίζουν τα φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα
1x Glycozal® €199.00 33 150 Ft ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ
2x Glycozal® €199.00 33 150 Ft ΕΠΙΛΟΓΗ
3x Glycozal® €199.00 33 150 Ft ΕΠΙΛΟΓΗ
4x Glycozal® €199.00 33 150 Ft ΕΠΙΛΟΓΗ

Η παράδοση ολοκληρώνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας και εξαρτάται από την περιοχή διαμονής σας. Η αγορά σας θα σας παραδοθεί κατά τις εργάσιμες ώρες. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη διεύθυνση παράδοσης.

Με αντικαταβολή μετρητοίς (Το αντίτιμο θα καταβάλλεται στον πράκτορα που εκτελεί την παράδοση).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αποστολή μόνο προς:

Σύνοψη Παραγγελίας:
Κανονική Τιμή €79.90
Έκπτωση €20.40
Αποστολή & Χειρισμός € 0.00
ΣΥΝΟΛΟ €59.50
Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Το προϊόν αυτό δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε αρρώστιας. Τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για συγκεκριμένα αποτελέσματα. Οι επιστημονικές μελέτες υποδηλώνουν ότι τα συστατικά του Glycozal προωθούν την υγεία του σακχάρου αίματος υποστηρίζοντας τα 3 ζωτικά στοιχεία του μεταβολισμού του σακχάρου αίματος: απορρόφηση γλυκόζης από το φαγητό (ADA Care), παραγωγή γλυκόζης στο σώμα (Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής ΗΠΑ) και πρόσληψη γλυκόζης στα κύτταρα (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας). Δυο κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους υποδηλώνουν ότι η κατάποση Glycozal μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του σωματικού λίπους, αντίγραφα των οποίων μπορούν να βρεθούν εδώ: 'Obesity Journal' και 'Evidence-Based Complimentary and Alternative Medicine'. Συστήνεται όπως οι χρήστες ακολουθούν ένα αυστηρό συνδυασμό δίαιτας και άσκησης για να πετύχουν αποτελέσματα σε απώλεια βάρους. Τα αποτελέσματα θα ποικίλουν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ένα συστατικό του Glycozal αξιολογήθηκε από μια μελέτη των 10 εβδομάδων, και οι συμμετέχοντες έχασαν περίπου 10 κιλά περισσότερο βάρος από όταν ακολουθούσαν μόνο μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων (Πηγή: Obesity 23: 313-321, 2015). Όπως με κάθε φυσικό συμπλήρωμα, πάντοτε συστήνουμε να συμβουλεύεστε το γιατρό σας προτού λάβετε Glycozal® με - ή ως υποκατάστατο σε - φαρμακευτική αγωγή. Και να συνεχίζετε πάντα να παρακολουθείτε στενά το σάκχαρο αίματός σας. Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται για χρήση ή πώληση σε άτομα κάτω των 18. Το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο βάσει των οδηγιών της ετικέτας. Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε αν είστε έγκυες ή θηλάζετε. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό τον Ιστότοπο παρέχονται μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης. Δεν αποσκοπούν να αποτελέσουν και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ιατρική συμβουλή. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να μην εφαρμόζονται στην περίπτωσή σας και προτού χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο προσοντούχο επαγγελματία ιατρικής, διατροφολογίας ή άλλο κατάλληλο επαγγελματία. Πρέπει να αναζητήσετε Ιατρική συμβουλή προτού χρησιμοποιήσετε αυτό και οποιοδήποτε άλλο προϊόν για συμπλήρωμα διατροφής. Αν αξιοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται σε αυτό τον ιστότοπο, το κάνετε με δικό σας ρίσκο και παραιτήστε ρητά από κάθε δικαίωμα για απαίτηση προς τον συγγραφέα και εκδότη αυτού του Ιστοτόπου και υλικά ως αποτέλεσμα της χρήσης τέτοιας πληροφορίας. Όλα τα εμπορικά σήματα και κατοχυρώσεις ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους και δεν σχετίζονται, ούτε υποστηρίζουν το Glycozal. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο αυτό συμφωνείτε να ακολουθείτε την Πολιτική Εμπιστευτικότητας και όλους τους Όρους & Προϋποθέσεις που αναγράφονται στον ιστότοπο αυτό. Δεν Εφαρμόζεται Όπου Απαγορεύεται Από Το Νόμο.
?
Συστατικά

Το Glycozal αποτελεί ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής για μείωση και έλεγχο του σακχάρου στο αίμα με φυσικό τρόπο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οδηγίες χρήσης:
Προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη: Λάβετε 1 x 1 κάψουλα με μπόλικο νερό
Περιεχόμενο ανά συσκευασία: 60 κάψουλες
Διατροφικά στοιχεία
ανά 100 γρ ανά μερίδα1 (1 κάψουλα)
Ενέργεια 744 KJ / 178 Kcal 10,5 KJ / 2,5 Kcal
Λιπαρά 1,44γρ 0,06γρ
εκ των οποίων κορεσμένα 0γρ 0γρ
Υδατάνθρακες 21,60γρ 0,39γρ
εκ των οποίων σάκχαρα 0γρ 0γρ
Ίνες 0,98γρ 0,05γρ
Πρωτεΐνες 1,76γρ 0,09γρ
Αλάτι < 0,01γρ < 0,01γρ
Όλα τα δεδομένα υπόκεινται στις συνήθεις διακυμάνσεις που παρουσιάζονται στα φυσικά προϊόντα.
Επισήμανση:
Σύμφωνα με την άποψη της Επιστημονικής Ομάδας με Εμπειρογνώμονες Τροφίμων του Länder (ALS) και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία των Καταναλωτών και την Ασφάλεια των Τροφίμων (BVL), τα ελεύθερα αμινοξέα και ειδικά συστατικά που περιέχουν άζωτο, π.χ. το L-carnitine, δεν περιλαμβάνονται στον διατροφικό πίνακα κάτω από τον όρο 'πρωτεΐνη'. Πρωτεΐνη σημαίνει π.χ. πρωτεϊνικά προϊόντα υδρόλυσης, πρωτεϊνικά συμπυκνώματα κτλ.
Διατροφικές και άλλες ουσίες
ανά ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα) %ΔΤΑ*
Εκχύλισμα Κανέλας 180 μγρ **
Εκχύλισμα φρούτου Garcinia cambogia 100 μγρ **
Εκ τούτου υδροξυκιτρικό οξύ 60 μγρ **
Εκχύλισμα μηλόξυδου 20 μγρ **
Εκ τούτου μηλικό οξύ 1,20 μγρ **
Εκχύλισμα φρούτου πικρού πεπονιού 20 μγρ **
Εκχύλισμα φύλλου ελιάς 5 μγρ **
Εκ τούτου ελευρωπαΐνη 1 μγρ **
L-Tryptophan 100 μγρ **
Βιταμίνη Β1 0,61 μγρ 55
Βιταμίνη Β2 0,70 μγρ 50
Βιταμίνη Β6 0,70 μγρ 50
Βιταμίνη Β12 1,30 μγρ 52
Ιωδίνη 76 μγρ 51
Χρώμιο 20 μγρ 50
Ψευδάργυρος 4,28 μγρ 43
*Τοις εκατό διατροφικές τιμές αναφοράς (ΔΤΑ), σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 1169/2011
** Δεν υπάρχουν διατροφικές τιμές αναφοράς διαθέσιμες

Σημαντικές συμβουλές:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας με ποικιλία και ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Δεν πρέπει να υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη που επισημαίνεται. Κρατήστε το μακριά από νεαρά παιδιά!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Έγκυες και μητέρες που θηλάζουν, παιδιά κάτω των 18, καθώς και άτομα με γνωστή ιατρική πάθηση, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών νόσων και διαταραχών πίεσης του αίματος, πρέπει να συμβουλεύονται παθολόγο προτού χρησιμοποιήσουν αυτό ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής.

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Διαδικτυακή Υποστήριξη: 24 ώρες το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας Glycozal® Για δική σας ευκολία και για τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσίας, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα.